Jäsen asioissa ota yhteyttä:

Mika Holopainen
etunimi.sukunimi@eranjujutsu.fi

Pääset alta kirjautumaan myClubiin. MyClubissa on salasanan palautustoiminto, jos salasana on päässyt unohtumaan. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia jäsenasioissa.

Jäsenille

Seuramme käytössä on myClub jäsenrekisteri. Jäsenten tulee rekisteröityä myClubiin. Peruskurssien ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta, jolloin henkilö automaattisesti rekisteröityy myClubiin.

Jatkokursseille ei tarvitse ilmoittautua, riittää että tulee kauden alussa harjoituksiin. Pitkään poissa olleet jäsenet passivoidaan, jolloin jäsenelle ei enää lähetetä laskuja tai sähköposteja. Pitkään passivoituna ollut jäsen poistetaan kokonaan rekisteristä, kun rekisteriä ylläpidetään. Tämä jälkeen myös palaavaan jäsenen pitää rekisteröityä myClubiin uudestaan.

MyClubin kautta jäsenille lähetetään tiedoitteita sekä laskut sähköpostitse. MyClubissa voi seurata myös omaa aktiivisuuttaan tai ladata avoimen laskun, jos sähköpostitse tullut lasku on kadonnut. Jäsenille tulostetaan harjoituskortti, joka tuodaan harjoituksiin. Kortin avulla jäsenen harjoitus rekisteröityy myClubiin.

Muista pitää jäsentietosi ajantasalla osoitteesi tai sähköpostisi vaihtuessa!

Vakuutukset

Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Jäsentiedotteet